Schildersbedrijf voor VVE

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf voor het pand dat in uw VVE , Vereniging Voor Eigenaren,  valt? Met een goede aanpak en het juiste onderhoud blijft uw gebouw in optimale conditie. Ridderhof Schilderbedrijf heeft de meest uiteenlopende instellingen, bedrijven en organisaties in zijn klantenkring.

Zo hebben wij mooie opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd voor diverse VVE’s. Bent u als bestuur op zoek naar een bekwaam, modern en creatief schildersbedrijf voor uw VVE? Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Neem contact met ons op.

Garantie

De meest voorkomende en terugkerende kostenpost voor een VVE: het schilderwerk. Niet alleen voor het verfraaien van uw complex, maar ook ter bescherming van weersinvloeden. Met een erkend Schildersbedrijf voor VVE als Ridderhof Schildersbedrijf bent u verzekerd van vakkennis, vakmanschap en jarenlange garantie.

Schildersbedrijf voor VVE: een vak apart

Wij als schildersbedrijf voor VVE weten: daar waar veel mensen bij elkaar komen en een gebouw intensief gebruiken, daar heeft het schilderwerk flink te lijden. Dat mag u zeker zeggen van het gebouw dat uw VVE beheert. Kortom: hier zijn goed schilderwerk en regelmatig onderhoud van groot belang. Het mag duidelijk zijn dat schilderwerk voor VVE een vak apart is. Het stelt eisen aan ons als schildersbedrijf voor VVE, de gebruikte materialen en ook aan de kleuren die u wilt laten aanbrengen.

Naast de wettelijke verplichting die elke VVE heeft om een reservefonds te hebben voor het plegen van groot onderhoud, is het ook uit esthetisch en duurzaamheidsoogpunt essentieel rekening te houden met regelmatig onderhoud. Een goed onderhouden complex garandeert immers minder kosten in de toekomst en is voor 78% van de woningkopers een belangrijk argument om te kiezen voor uw VVE.

Kies voor kwaliteit

Kiest u vooral voor kwaliteit. Immers, het schilderwerk aan een VVE-complex is meestal vrij complex. Zeker als we een meerjarenonderhoudsplan mogen maken en dit uitvoeren. Goedkoop is bij schilderwerk helaas erg vaak duurkoop. Wordt er bijvoorbeeld geen houtrot geconstateerd en komt u daar na lange tijd achter? Dan bent u verzekerd van een grote, extra kostenpost. Ridderhof Schilderbedrijf, uw schildersbedrijf voor VVE, behoedt u voor deze extra uitgaven door vooraf een grondige inspectie uit voeren naar de staat van onderhoud van uw VVE- gebouw(en).

Een andere kleur zorgt voor een ander leerklimaat

In een goed onderhouden VVE-gebouw leeft het lekkerder. Frisse kleuren zijn nu eenmaal een stimulans voor de hersenen. Dat komt het leefklimaat zeker ten goede. Een VVE zal dan ook maar wat graag investeren in een kleurrijkere omgeving. En wat denkt u van de indruk die uw gebouw maakt op potentiële kopers? Een gebouw van een VVE dat frisheid uitstraalt is aantrekkelijker om in te leven en verhoogt zelfs de kwaliteit van leven. Een bedompt, somber gebouw zal potentiële kopers afschrikken. U investeert dus met het werk van uw schildersbedrijf voor VVE in uw gebouw en in de toekomst van uw wooncomplex.

Is schilderwerk in de vakantie aantrekkelijk of niet?

U zult al snel de overweging maken dat schilderwerk voor uw VVE het beste in een vakantieperiode kan plaatsvinden. Dan zijn de meeste bewoners op pad. Uit kostenoogpunt is het slim om te kiezen om uw schildersbedrijf voor VVE in de kerstvakantie in te zetten. In dat geval profiteert u namelijk van het voordeel van de winterschilder. Uw voordeel kan in deze periode oplopen van 5 procent tot 30 procent afhankelijk van de werkzaamheden die Ridderhof Schildebedrijf voor u mag uitvoeren. Bij schilderwerk aan de buitenkant van uw gebouw ligt het voor de hand om te kiezen voor werkzaamheden in de zomermaanden. De weersomstandigheden zijn dan bevorderlijker zijn voor de kwaliteit en duurzaamheid van het schilderwerk.

Meerdere facetten

Bij het schilderen van uw VVE-gebouw komen vaak meerdere facetten aan bod, zoals: buitenschilderwerk, binnenschilderwerk en spuitwerk. Het is van belang dat uw schildersbedrijf voor VVE met een strakke planning werkt. Het team van Ridderhof Schilderbedrijf geeft u daarin graag bruikbaar advies. Het voordeel hiervan is dat het schilderwerk de gehele winter uitgevoerd kan worden en niet alleen in vakanties. Door gebruik te maken van sneldrogende verf is het schilderwerk snel droog  en zijn de wanden weer goed te onderhouden. Naast een schildersbedrijf voor VVE zijn wij ook gespecialiseerd in het zetten van glaswerk in woningen en gebouwen. Wij adviseren altijd enkel glas te vervangen door geslaagd veiligheidsglas. De veiligheid van de bewoners wordt hierdoor nog meer gewaarborgd.

Werkwijze

Onze werkwijze als schildersbedrijf voor VVE is als volgt. Allereerst maken we samen met u een plan. Daarin spreken we af wat er wanneer geschilderd wordt. Hierbij houden we ook rekening met eventuele onderhoudswerkzaamheden en bijvoorbeeld nieuwe beglazing. Tijdens de werkzaamheden houden we u voortdurend op de hoogte van het verloop van het schilderwerk. En zodra de klus is geklaard, horen we van u of u echt helemaal tevreden bent. Zo niet dan zijn aanpassingen altijd mogelijk.

Vraag via deze button een offerte aan.