Over ons

Ridderhof schildersbedrijf is van kleine omvang, wat ervoor zorgt dat u verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Kijkend naar uw wensen en budget zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Voor de schilders, die al jarenlange ervaring en vakkennis hebben, is het dan ook geen enkel probleem om een fraai en duurzaam eindresultaat op te leveren. Wij verzorgen diverse soorten schilderwerk (onderhoud en nieuwbouw), glaswerkzaamheden en wandafwerking. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in restauratiewerkzaamheden bij oude panden, woningen en kerken.

Door meer dan 125 jaar ervaring ondersteunen wij naast particulieren ook (aannemers)bedrijven, Vereniging van Eigenaren, kerken, scholen en overige beheerders van vastgoed met hun schilderwerk.

Kan uw pand er weer stralend en nieuw uitzien?

Zeker. Op die vraag leveren wij dan ook antwoord met vrijblijvend advies over kleur- en materiaalkeuze voor de afwerking. U geeft uw interieur een eerlijke en vertrouwde uitstraling dat bij u en uw pand past. Voor dat doel kunnen wij muren voorzien van behang of structuurverf, glasweefsel met latex-systeem of sauswerk. Toevoegend aan uw wensen kunnen wij wanden en plafonds van een nieuwe aanblik voorzien met sierlijsten en rozetten. Natuurlijk letten wij zo veel mogelijk op het milieu tijdens ons werk. Onze voorkeur bij binnenschilderwerk ligt dan ook bij producten die water gedragen zijn, dat is beter voor het milieu en gezonder voor u en onze schilders.

Buitenschilderwerk is onderhevig aan weersinvloeden en de soort ondergrond, diens kwaliteit en onderhoud, hierdoor kan de benadering van uw woning of pand per onderdeel verschillen. Daar wij bij Ridderhof Schildersbedrijf weten hoe belangrijk het buitenschilderwerk is streven wij naar het beste eindresultaat. Om u te helpen het door u gewenste resultaat te bereiken, bieden wij spuitwerk aan op maat. Daarbij heeft u dan keuze om keukenelementen, meubels, deuren en kasten met grote verscheidenheid aan kleuren af te laten werken met een verfsysteem dat bovenal duurzaam is. En om uw pand of huis er nog beter uit te laten zien bieden wij modulair glaswerk aan. Enkel- of dubbelglas, figuurglas of veiligheidsglas zijn mogelijk in alle soorten, maten en vormen. U verdient het toch ook om toekomstgericht te kiezen?

  • Over ons
  • Over ons
  • Over ons
  • Over ons