Allround schildersbedrijf

allround schildersbedrijf

Bent u op zoek naar een allround schildersbedrijf? Wilt u een mooi geschilderde woonkamer, slaapkamer of keuken? Zoekt u een schilder om het schilderwerk van uw woning in perfecte staat te brengen of te houden? Neem dan contact met ons op. Wij levern al uw schilderwerk en leveren kwalitatief werk af. Onze vakmensen hebben kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U ons inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds en meer.  Als schildersbedrijf hebben wij ervaring met het schilderen op diverse ondergronden, plafonds, wanden, deuren en kozijnen.

Meer dan 125 ervaring

Er zit geen magie achter, wel liefde voor het vak. Daardoor werken wij al meer dan honderdvijfentwintig jaar als schilders- en behangersbedrijf voor u aan diverse projecten met verschillende benaderingen, beginnend bij gratis advies tot wandafwerkingen, onderhoud, nieuwbouw en glaswerkzaamheden. Wij hebben ook specialisatie in restauratiewerkzaamheden en verguldwerk. Hierdoor hebben wij een groot aantal tevreden klanten van vakwerk mogen voorzien. Denk hierbij aan scholen, kerken, bedrijven, Vereniging van Eigenaren en overige vastgoedbeheerders, terwijl wij ook een oog hebben gehouden voor u als particulier.

Laat een plan op maat opstellen

Ieder (bedrijfs)pand is uniek. Het schilderwerk ook. Daarom stellen wij graag een persoonlijk plan samen met u op. Uw wensen worden samen met de staat van het schilderwerk in kaart gebracht. Wat is de kwaliteit van de ondergrond op dit moment? Is er wel of geen houtrot aanwezig? En wilt u de service van de buitenschilder eenmalig of periodiek inschakelen? Het plan past perfect bij uw woning zodat u op lange termijn geniet van optimaal onderhoud.


Klik hier voor advies en een offerte op maat >>