Renovlies behanger Utrecht

Naadloze strakke binnenmuren voorzien van renovlies in Utrecht in elk gewenste kleur geschilderd of gespoten door de vakmensen van Ridderhof (Deil, vlakbij provincie Utrecht). Ook kunt u kiezen om een gedeelte van de binnenmuren te voorzien van een speciaal patroon of fotobehang. 

Renovliesbehang is bovendien de perfecte afwerking voor de binnenmuren van uw nieuwbouwwoning. Het verbergt de krimp- en zetscheurtjes die naar verloop van tijd ontstaan door de werking van uw huis. Ridderhof is uitgegroeid tot een bekend schildersbedrijf in Utrecht. Wanneer u kiest voor een stuc/pleister afwerking is de kans veel groter dat op korte termijn al haarscheurtjes zichtbaar worden. Renovliesbehang is in ieder g kleur over te schilderen of later te behangen met patroon- of fotobehang. Renovliesbehang heeft een korte droogtijd van minder dan 1 week. 

De voordelen van Renovlies behang

  • Afwerking in alle kleuren
  • Ideaal voor nieuwbouwwoningen
  • Uitstekend schilderbaar
  • Geluiddempend
  • Goed onderhoudbaar 

Renovliesbehang is in ieder kleur over te schilderen of later te behangen met patroon- of fotobehang. Renovliesbehang heeft een korte droogtijd van minder dan 1 week.

Een gratis betrouwbare offerte aanvragen

Wij leveren u graag een offerte die u tot niets verplicht. Ons ervaren team informeert u graag en wij staan voor u klaar bij mogelijke vragen. Heeft u een renovlies behang klus in Utrecht? Neem contact met ons op, wij helpen u verder. 

 

renovlies behanger utrecht