Glaszettersbedrijf

glaszettersbedrijf

Bent u op zoek naar een Glaszettersbedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij levern al uw beglazing en leveren kwalitatief werk af. Onze vakmensen hebben kennis van de verschillende glassoorten. U ons inhuren particuliere en zakelijke prodjecten. Als schildersbedrijf hebben wij ervaring met het alle voorkomende soorten glas. 

Meer dan 125 ervaring

Ridderhof Schildersbedrijf levert en plaatst alle soorten, maten en vormen glas. Zo kunt u kiezen uit dubbel of enkel glas maar ook uit figuurglas of veiligheidsglas. Ook kunt u bij ons terecht voor schades. Bij glasschade wordt zo snel mogelijk nieuwe beglazing geplaatst of zorgen wij voor een tijdelijke voorziening.

Nieuw glas of glasschade, wij losssen het op.

Ridderhof schildersbedrijf zorgt dat u verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Kijkend naar uw wensen en budget zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Voor onze glaszetters, die al jarenlange ervaring en vakkennis hebben, is het dan ook geen enkel probleem om een fraai en duurzaam eindresultaat op te leveren. Ook zijn wij gespecialiseerd in restauratiewerkzaamheden bij oude panden, woningen en kerken.