Behang- en Schildersbedrijf

Behang- en Schildersbedrijf

Zoekt u een laagdrempelig en nuchter behang- en schildersbedrijf? Ridderhof schildersbedrijf is een onderneming van bescheiden omvang. Dit zorgt ervoor zorgt dat u verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Kijkend naar uw wensen en budget zoeken wij samen met u naar een passende oplossing voor uw schilder- en behangwerk.

Voor de vaklui van ons behang- en schildersbedrijf die jarenlang ervaring en een schat aan vakkennis hebben, is het dan ook geen enkel probleem om een fraai en duurzaam eindresultaat op te leveren. Wij verzorgen diverse soorten schilderwerk (onderhoud en nieuwbouw), glaswerkzaamheden en wandafwerking. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in restauratiewerkzaamheden bij oude panden, woningen en kerken.

Expertise als behang- en schildersbedrijf
We hebben inmiddels al meer dan 125 jaar ervaring als behang- en schildersbedrijf. Genoeg om onze expertise op schildergebied te bieden als ondersteuning aan particulieren, aannemers, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren, kerken, scholen en overige vastgoedbeheerders.

Kan uw pand er weer stralend en nieuw uitzien?
Absoluut. Op die vraag leveren wij dan ook antwoord in de vorm van gericht advies over kleur- en materiaalkeuze voor de afwerking. U geeft uw interieur een sfeervolle en vertrouwde uitstraling die bij u en uw pand past. Voor dat doel kunnen wij uw muren voorzien van behang of structuurverf, glasweefsel met latex-systeem of sauswerk. Als toevoeging aan uw wensen kunnen wij uw wanden en plafonds van een nieuwe aanblik voorzien met sierlijsten en rozetten. Natuurlijk letten wij als behang- en schildersbedrijf zo veel mogelijk op het milieu tijdens ons werk. Onze voorkeur bij binnenschilderwerk ligt dan ook bij producten die op waterbasis geproduceerd zijn. Dat is beter voor het milieu en gezonder voor u en onze schilders.

Weersinvloeden
Buitenschilderwerk is onderhevig aan weersinvloeden. Ook de soort ondergrond, de kwaliteit daarvan en de staat van onderhoud zijn bepalende factoren voor ons als behang- en schildersbedrijf om tot een plan van aanpak te komen. Hierdoor kan onze werkwijze voor uw woning of pand per onderdeel verschillen. Omdat we bij Ridderhof Schildersbedrijf weten hoe belangrijk het buitenschilderwerk is voor uw woning, streven wij naar grondige resultaten.

Spuitwerk op maat
Om u te helpen het door u gewenste resultaat te bereiken, bieden u wij als behang- en schildersbedrijf spuitwerk aan op maat. Daarbij hebt u dan keuze om keukenelementen, meubels, deuren en kasten met grote verscheidenheid aan kleuren af te laten werken met een verfsysteem dat bovenal duurzaam is. En om uw pand of huis er nog beter uit te laten zien bieden wij u ook modulair glaswerk aan. Enkel- of dubbelglas, figuurglas of veiligheidsglas zijn mogelijk in alle soorten, maten en vormen. Laat u adviseren door de specialisten van Ridderhof Schildersbedrijf.

Wandafwerking
Ridderhof Schildersbedrijf kan u helpen om de wanden in uw pand of woning er weer stralend uit te laten zien. Er zijn veel verschillende mogelijkheden wat betreft het afwerken van uw wanden:

• Sauswerk
• Glasweefsel met latex-systeem
• Behang (papier of vinyl)
• Structuurverf

Daarnaast kunnen wij uw wanden en plafonds ook verfraaien met sierlijsten en rozetten.

Glas of Glasschade
Ridderhof Schildersbedrijf levert en plaatst als behang- en schildersbedrijf alle soorten, maten en vormen glas. Zo kunt u kiezen uit dubbel of enkel glas maar ook uit figuurglas of veiligheidsglas. Ook kunt u bij ons terecht voor schades. Bij glasschade plaatsen we zo snel mogelijk nieuwe beglazing of zorgen wij voor een tijdelijke voorziening.

Contact
Wilt u meer weten over onze dienstverlening, een offerte aanvragen of advies over het onderhoud van uw woning, kantoor of bedrijfspand? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0345 – 651278 of stuurt u ons een mail naar info@ridderhofschildersbedrijf.nl. We staan u graag te woord.