Schildersbedrijf

Bent u opzoek naar een goed Schildersbedrijf? Ridderhof Schildersbedrijf is de perfecte partner met jaren ervaring, vakkundig advies en garantie op elke klus. Neem direct contact met ons op voor een gratis woninginspectie.

Ridderhof Schildersbedrijf heeft de unieke combinatie van een schildersbedrijf en onderhoudsbedrijf met 125 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij het uitvoerende werk voor u verrichten en ook zorgen voor onderhoud op maat. 

Voor zowel binnenschilderwerk in Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Brabant kunt u bij Schildersbedrijf Ridderhof terecht. Doordat wij zowel binnen- als buitenschilderwerk verrichten kunnen wij u complete woning of bedrijfspand onderhanden nemen als dat nodig is. Wij verrichten ook schilderwerk aan nieuwbouwwoningen en woningbouw projecten. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs, zowel bij bedrijven als bij particulieren, voor een gratis woninginspectie om u meer te kunnen vertellen over ons bedrijf en de mogelijkheden voor uw woning en/of bedrijfspand.

Onderhoudscontracten

Het is bij Schildersbedrijf Ridderhof ook mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten zodat wij periodiek al het onderhoud voor u plegen. U bent dan verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit, service en garantie. Bovendien hoeft u zelf niet meer aan het onderhoud van uw woning te denken. Door gebruik te maken van een onderhoudscontract is uw woning of bedrijfspand ten alle tijden in uitstekende conditie en representatief.

schildersbedrijf