Schilder Tiel

Ridderhof Schildersbedrijf, al jaar en dag gelegen in het Betuwse dorp Deil, verricht al sinds 1887 diverse soorten schilderwerk als buitenschilderwerkbinnenschilderwerkwandafwerkingglas of glasschadespuitwerk of een onderhoudsplan in Tiel. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in restauratiewerkzaamheden bij oude panden, woningen en kerken in Tiel en daarbuiten.

Bij Ridderhof bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Kijkend naar uw wensen en budget zoeken zij samen met u naar een passende oplossing. Voor onze schilders metjarenlange ervaring en vakkennis is het dan ook geen enkel probleem om een fraai en duurzaam eindresultaat op te leveren.Door de ruim 100 jaar ervaring van Ridderhof Schildersbedrijf mogen wij naast particulieren ookbeheerders van vastgoed en tal van bedrijfven tot onzeopdrachtgevers rekenen.

Schilderwerk is onderhevig aan weersinvloeden en de soort ondergrond, diens kwaliteit en onderhoud, hierdoor kan de benadering van uw woning of pand per onderdeel verschillen. Bij Ridderhof Schildersbedrijf weten we hoe belangrijk het schilderwerk is en streven wij naar het beste eindresultaat. Om u te helpen het door u gewenste resultaat te bereiken, bieden wij spuitwerk aan op maat. Daarbij heeft u dan keuze om keukenelementen, meubels.

Voor een schilder in Tiel en omstreken moet u dus bij ons zijn. We horen graag van u.