Schildersbedrijf voor scholen

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf voor scholen? Met een goede aanpak en het juiste onderhoud blijft uw schoolgebouw in optimale conditie. Ridderhof Schilderbedrijf heeft de meest uiteenlopende instellingen, bedrijven en organisaties in zijn klantenkring.

Zo hebben wij mooie opdrachten naar tevredenheid van de opdrachtgevers uitgevoerd voor scholen, crèches en kinderdagverblijven. Bent u als directie of bestuur op zoek naar een bekwaam, modern en creatief schildersbedrijf? Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Neem contact op.

Schildersbedrijf voor scholen: een vak apart

Wij als schildersbedrijf voor scholen weten: daar waar veel kinderen bij elkaar komen heeft het schilderwerk flink te lijden. Dat mag u zeker zeggen van scholen. Immers, de meeste scholieren gaan weinig voorzichtig met hun spullen en omgeving om. Basisschool kinderen tekenen op het schilderwerk en kwakken er hun stoeltjes tegenaan. Middelbare scholieren krassen hun naam en die van hun geliefde in de kozijnen. Kortom: hier zijn goed schilderwerk voor scholen en regelmatig onderhoud van groot belang. Het mag duidelijk zijn dat schilderwerk voor scholen een vak apart is. Het stelt eisen aan ons als schildersbedrijf voor scholen, de gebruikte materialen en ook aan de kleuren die u wilt laten aanbrengen.

Een andere kleur zorgt voor een ander leerklimaat

In een goed onderhouden school studeert het gemakkelijker. Frisse kleuren zijn een stimulans voor de hersenen. Dat komt de leerprestaties zeker ten goede. Een school zal dan ook maar wat graag investeren in een kleurrijker leerklimaat. En wat denkt u van de indruk die uw school maakt op personeel, ouders en (aanstaande) leerlingen. Een school die frisheid uitstraalt is aantrekkelijker om in te werken en trekt eenvoudiger nieuwe leerlingen aan. Een bedompt, somber gebouw zal potentiële leerlingen en hun ouders afschrikken. U investeert dus met het werk van uw schildersbedrijf voor scholen niet alleen in uw gebouw met schilderwerk voor uw school, maar ook in de toekomst van uw school.

Bekijk onze projecten.

Is schilderwerk in de vakantie aantrekkelijk of niet?

U zult al snel de overweging maken dat schilderwerk voor uw school het beste in een vakantieperiode kan plaatsvinden. Uit kostenoogpunt is het slim om te kiezen om uw schildersbedrijf voor scholen in de kerstvakantie in te zetten. In dat geval profiteert u namelijk van het voordeel van de winterschilder. Uw voordeel kan in deze periode oplopen van 5 procent tot 30 procent afhankelijk van de werkzaamheden die Ridderhof Schildebedrijf voor u mag uitvoeren. Bij schilderwerk aan de buitenkant van uw gebouw ligt het voor de hand om te kiezen voor werkzaamheden in de zomermaanden. De weersomstandigheden zijn dan bevorderlijker zijn voor de kwaliteit en duurzaamheid van het schilderwerk.

 

Meerdere facetten

Bij het schilderen van uw school komen vaak meerdere facetten aan bod, zoals: buitenschilderwerk, binnenschilderwerk en spuitwerk. Omdat scholen vaak slechts beperkte tijd van het jaar leeg zijn, is het van belang dat uw schildersbedrijf voor scholen met een strakke planning werkt. Het team van Ridderhof Schilderbedrijf geeft u daarin graag bruikbaar advies. Het voordeel hiervan is dat het schilderwerk de gehele winter uitgevoerd kan worden en niet alleen in vakanties. Omdat wij buiten schooltijd werken ervaren de leraren en leerlingen weinig tot geen last. En door gebruik te maken van sneldrogende verf is het schilderwerk snel droog  en zijn de wanden weer goed te onderhouden.

Naast een schildersbedrijf voor scholen zijn wij ook gespecialiseerd in het zetten van glaswerk op scholen. Wij adviseren altijd enkel glas te vervangen door geslaagd veiligheidsglas. De veiligheid van de kinderen wordt hierdoor nog meer gewaarborgd.

Vrolijk schilderwerk door uw schildersbedrijf voor scholen

Het schilderen van scholen is bij uitstek een onderdeel van het schildersvak waarbij wij 100% rekening houden met de gebruikers: de kinderen. Wilt u een saai, wat ouderwets gebouw omtoveren tot een fijne en blije ruimte voor alle scholieren? Ridderhof Schilderbedrijf gaat die uitdaging graag aan. U hebt natuurlijk altijd inspraak in de kleuren en mogelijke thema’s. Wij hanteren flexibele werktijden. Dat betekent dat u ook in de avonduren, weekends en schoolvakanties op ons kunt rekenen.

Werkwijze

Onze werkwijze als schilderbedrijf voor scholen is als volgt. Allereerst maken we samen met u een plan. Daarin spreken we af wat er wanneer geschilderd wordt. Hierbij houden we ook rekening met eventuele onderhoudswerkzaamheden en bijvoorbeeld nieuwe beglazing. Tijdens de werkzaamheden houden we u voortdurend op de hoogte van het verloop van het schilderwerk. En zodra de klus is geklaard, horen we van u of u echt helemaal tevreden bent. Zo niet dan zijn aanpassingen altijd mogelijk.

Vraag via deze button een offerte aan.