Schilders en behangers bedrijf Rhenoy

Schilders- en behangersbedrijf Rhenoy 

Al sinds 1887 staan wij van Schildersbedrijf Ridderhof garant voor schilderwerk in en om het huis van de hoogste kwaliteit. Door te werken met een vaste kleinere groep vakmensen kunnen wij ieder project benaderen met persoonlijke aandacht. Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en gaan voor u aan de slag wanneer wij uw opdracht in goed overleg exact kunnen uitvoeren zoals u dat wilt.

De werkzaamheden van ons Schilders- en behangersbedrijf Rhenoy

U kunt ons inschakelen voor een breed pakket an verschillende werkzaamheden. Voorbeelden zijn wandafwerking, zoals bijvoorbeeld het behangen van woningen en kantoren, maar ook aan schilderwerken binnen of buiten. Het aanbrengen van glasweefsel met latex-systeem en ook het plaatsen van sierlijsten en rozetten op plafonds is een van onze specialiteiten. Zo kunnen wij uw bedrijfspand, woning of elke andere ruimte snel voorzien van een vakkundig aangebrachte wandbekleding, spuitwerk en verf. Vanuit ons Schilders- en behangersbedrijf Rhenoy werken wij door het hele land.

Schildersbedrijf Ridderhof voor glaswerken

Wij leveren en plaatsen alle mogelijke soorten glas. Hierbij kunt u uiteraard denken aan enkel glas en natuurlijk isolerend dubbel glas. Ook het plaatsen van figuurglas, veiligheidsglas en glas in speciale maten behoren tot de vele mogelijkheden. Heeft u glasschade? Dan plaatsen wij zo snel mogelijk nieuw glas en kunnen wij tevens tussentijds zorgen voor een tijdelijke voorziening. Heeft u specifieke wensen of wilt u graag een offerte ontvangen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Een vakkundig en voordelig onderhoudsplan

Wij bieden een voordelig onderhoudsplan aan voor het buitenschilderwerk van de woning of van het bedrijfspand. Hierdoor kunnen schadelijke problemen zoals houtrot snel worden opgespoord en bespaart u op de hoge kosten van het mogelijk moeten vervangen van houtwerk. Om de vijf tot zes jaar verzorgen wij het schilderwerk en worden de kosten door middel van het onderhoudsplan gespreid. Zo bent u verzekerd van een goed onderhouden pand dat er altijd top uitziet. Eventuele noodzakelijke herstelwerkzaamheden worden na de jaarlijkse inspectie gerapporteerd en pas na overleg met u hersteld of aangepakt. Informeert u gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden bij ons Schilders- en behangersbedrijf Rhenoy.

Een gratis betrouwbare offerte aanvragen

Wij leveren u graag een gratis offerte die u tot niets verplicht. Hierbij kunnen wij mogelijke schade aan uw schilder- of houtwerk constateren en indien gewenst ook offertes uitbrengen voor schilder- of glaswerk binnenshuis. Ons ervaren team informeert u graag en wij staan voor u klaar bij mogelijke vragen.