Kalkverf Schildersbedrijf

Ridderhof: een ervaren en voordelig kalkverf schildersbedrijf

Regel een kalkverf specialist voor het beste resultaat
Bent u van plan om uw woning te laten schilderen? Laat dit dan op professionele wijze uitvoeren door een ervaren kalkverf schildersbedrijf. Het schilderen met kalkverf vereist namelijk een professionele aanpak om gegarandeerd te zijn van een optimaal resultaat. Als u het beste van het beste wilt, schakel dan dé kalkverf specialist in met een ruime ervaring als het aankomt op kalkverf schilderen: Schildersbedrijf Ridderhof uit Deil (Betuwe). Deze professionele schilder is niet alleen zeer ervaren op het gebied van allerlei soorten schildersklussen, maar ook een betrouwbare en voordelige schilder op wie u honderd procent aan kunt. Niets voor niets is Ridderhof een landelijk begrip geworden als professioneel kalkverf schildersbedrijf.

Waarom kalkverf een mooie oplossing!


Maar waarom zou u uw woning aan de binnenkant of buitenzijde met kalkverf laten schilderen? Het antwoord is eenvoudig: kalkverf heeft enkele interessante pluspunten vergeleken met andere typen verf. Het eerste pluspunt is natuurlijk het prachtig visuele effect van kalkverf. Vooral de klassieke uitstraling die kalkverf biedt is geliefd en daarom wordt deze verf veel toegepast bij statige panden, in nieuwbouw en om woningen een natuurlijke uitstraling te geven. Houdt u van authenticiteit dan kunt u eigenlijk niet om kalkverf heen. Een tweede grote voordeel van verf op kalkbasis is de ademende eigenschap van kalk. Hierdoor is kalkverf vochtwerend en schimmelwerend. Ook mosvorming is met muren met kalkverf onwaarschijnlijk, want kalk gaat dit tegen. De vocht kan gemakkelijk wegtrekken, waardoor bijvoorbeeld nieuwbouwhuizen prima te schilderen zijn met kalkverf. Een derde pluspunt van kalkverf is verder het feit dat deze verf brandvertragende eigenschappen heeft en dus een veilige keuze is. Een keuze waarvan u geen spijt krijgt als u kiest voor het laten schilderen van uw muren door een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf.

De voordelen van Ridderbos Schildersbedrijf


Als expert op het gebied van binnen- en buitenkalkverf zijn wij u graag van dienst bij elke schildersklus die u professioneel wilt laten uitvoeren. Ons kalkverf schildersbedrijf heeft naast de professionele uitvoering van schilderswerk nog meer voordelen. Doordat wij goede contacten hebben met verfleveranciers en -producenten, kunnen wij voordelig allerlei verfsoorten van topkwaliteit inkopen. Dit voordeel rekenen wij uiteraard door richting onze klanten. Verder houden wij van een persoonlijke service op maat. Wij luisteren goed naar uw wensen en hanteren het principe dat de klant koning is. Ten slotte bieden wij ook een kwaliteitsgarantie op ons werk aan. ZO kunt u bij ons een meerjarig onderhoudscontract afsluiten. Onze ervaren schilders komen dan een jaarlijkse inspectie van het buitenschilderwerk doen en zorgen voor eventueel tussentijds bijwerken van het schilderwerk. Zo'n onderhoudscontract bespaart u op de langere termijn veel kosten. De tussentijdse grote schilderbeurten kunnen namelijk langer uitgesteld worden. En u bespaart veel tijd, want onze topschilders doen het onderhoud voor u! Vraag nu een offerte op bij Schildersbedrijf Ridderhof voor een scherpe offerte op maat voor uw project. Natuurlijk kunt u ons ook eerst bellen voor vrijblijvende informatie of een oriënterend gesprek. Graag tot ziens!